Autobusová doprava Husták

Vnitrostátní i mezinárodní doprava již od roku 1990.
Kontaktujte nás

O nás

Přepravy provádíme vozy s kapacitou od 8 do 60 míst

Našimi klienty jsou firmy, cestovní kanceláře, školy, sportovní  kolektivy a další subjekty včetně fyzických osob. Provádíme též malokapacitní přepravy vozidly pro 8 – 29 osob, které vyhovují zejména menším kolektivům pro zabezpečení přeprav v náležitém komfortu.

Naše práce napomáhá našim zákazníkům k dopravě jejich zaměstnanců do závodů a to již v několika krajích naší republiky. Tímto přispíváme ke zlepšení jejich personálních problémů.

Zakládáme si na tom, že naši řidiči jsou přívětiví k zákazníkům. Všichni mají dlouholetou praxi. Je kladen velký důraz na vstřícnost ke klientům a k jejich potřebám.

Při sjednávání zakázek se snažíme maximálně vycházet vstříc požadavkům našich klientů tak, aby jim naše služby dopomáhali k co možná nejlepšímu pocitu z přepravy. Chápeme přepravu nejenom jako transport z místa na místo, ale též jako čas trávený u nás.

Vozový park

Výběr některých vozů. Průměrné stáří vozů je 8 let.

Zájezdová doprava

Nepravidelná zájezdová autobusová doprava je naší hlavní činností, kterou se zabýváme již od založení společnosti, roku 1990. Dopravu zajišťujeme nejmodernějšími autobusy, které vám po celou cestu nabízejí maximální komfort. Zájezdové autobusy jsou vybaveny klimatizací, toaletou, luxusními sedačkami, DVD, Wi-Fi připojením na území EU, lednicí a zásuvkami 230 V.

Speciální doprava

Pokud je společnost nespokojena se stanovenými jízdními řády pro širokou veřejnost a ráda by je přizpůsobila firemnímu provozu, nabízíme pro tento účel pravidelné speciální autobusové služby pouze pro jejich zaměstnance, a to v časech, které si sama stanoví.

Servis

Opravujeme vozidla všech typů a značek – nová i starší osobní auta, nákladní vozy, autobusy nebo dodávky. Zvládneme i větší hromadné zakázky, třeba při servisu firemních vozidel.

Náš web: www.servis-hustak.cz

Fakturační adresa

HUSTÁK CZ s.r.o.
Kaprova 42/14
110 00 PRAHA 1

IČ: 24230154
DIČ: CZ24230154

Kancelář Jihlava

15 + 14 =